Ontruiming

Een ontruiming is voor REST Containers een veel voorkomendeOntruiming opdracht. Hulp bieden bij de ontruiming van een woning. De meeste opdrachten bestaan uit het leegruimen en schoon opleveren van een woning. Als u verhuist naar een zorgappartement of zorgcentrum en een gedeelte van de inboedel kan niet mee omdat u kleiner gaat wonen. Dan is vaak de verhuizing het moment waarop in jaren verzamelde spullen tevoorschijn komen.

REST Containers zorgt ervoor dat alle resterende spullen, hoe klein of groot ook, uit uw woning wordt verwijderd en afgevoerd.

Maar ook bij het overlijden van een dierbare komt er vaak plotseling ontzettend veel op u af. Niet alleen emotioneel maar ook organisatorisch. De begrafenis moet geregeld worden, financiële zaken moeten worden geregeld… een hoop zaken die veel van uw tijd in beslag nemen. In veel gevallen moet de woning binnen een afzienbare tijd worden overgedragen aan de verhuurder of verkoop klaar worden gemaakt. Dan is het niet vreemd dat u na alles wat er recent op u af is gekomen geen energie heeft om ook een huis leegruimen op u te moeten nemen.

Wij helpen u graag bij het ontruimen. In overleg met u wordt bepaald hoe de woning opgeleverd dient te worden. Wilt u alleen de meubels en overige inboedel laten afvoeren of moeten wij de woning volledig gepoetst en bezemschoon opleveren?

Wij bieden 2 mogelijkheden:

1. Het verwijderen van meubels en restanten van de inboedel
2. Het volledig “bezemschoon” opleveren van de woning

Het verschil zit hem er in of u de woning alleen leeg wenst te hebben of dat deze ook schoon dient te worden opgeleverd voor de verhuurder, volgende huurder of nieuwe eigenaar. U bepaalt welke werkzaamheden REST Containers voor u verzorgt.

Wij werken ook in opdracht van gemeenten, instellingen en woningcorporaties waarbij wij ontruimingen in opdracht verzorgen. Voor meer informatie kunt u ons bellen. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer: 0318 571926 of email info@rest.nl